OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

Advies en projectbegeleiding

ECOMOTICA

 

Het digitale hart voor elk modern vastgoed project

Welk project je ook realiseert, ECOMOTICA brengt eenvoudig en snel diverse technieken samen en vormt zo het hart van de hele technische installatie.

Het belang van monitoring

Energiemonitoring geeft inzicht in het energieverbruik van uw woning of pand. Door erachter te komen hoeveel er verbruikt wordt en wanneer, bepaalt of er bespaard kan worden. Monitoring geeft inzicht over uw verbruik: hoeveel energie wordt er efficiënt verbruikt en wanneer? Wanneer doen zich verbruikspieken voor?  Verbruiken installaties meer energie dan nodig door een verkeerde afstelling of kapotte onderdelen? Essentièˆle informatie die de energierekening niet laat zien. Inzicht in het huidig verbruik signaleert direct besparingsmogelijkheden zonder grote investeringen: de quick wins. Energiemonitoring – het verzamelen van data over het energiegebruik van de woning – is het startpunt van efficiënt energiebeheer.


Alles-in-één energie- managementsysteem

 

Smappee Infinity biedt een totaaloplossing voor spanningsmeting en dynamische load balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface. Nieuwe submeting mogelijkheden stellen de Infinity-modules en de gateway in staat om meer gegevens te verzamelen, waardoor de kosten voor (multi)familie- en bedrijfssystemen worden verlaagd. 

 


Bruikbare energie-inzichten

 

DoSafe biedt haar gebruikers real-time en historische energiegegevens in een gebruiksvriendelijke app en een professioneel dashboard. Bekijk je productie van zonne-energie en het verbruik van elektriciteit, gas en water en ontdek hoe zelfvoorzienend je bent. Krijg uitgebreide overzichten per dag/week/maand/jaar, in valuta of in kleurrijke grafieken, en ontdek hoe je presteert in vergelijking met gelijkaardige huishoudens. Noem maar op en je vindt de gegevens die je wil binnen handbereik. Sterker nog, met Automations kun je toestellen in je gebouw zelfs beheren en automatiseren om je energie efficiëntie te optimaliseren.

 


Gezonde binnenlucht

 

Wij maken uw omgeving (binnenklimaat) begrijpelijk.

Met ons platform hebt u altijd realtime inzicht via een app en webdashboard in alle parameters van het binnenklimaat: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof,  VOC’s, ozon en NOx.

Laagdrempelig en betrouwbaar. Zo werken we samen aan een gezonde omgeving. Zowel aan de omgeving thuis als aan de werkomgeving.

Gebruik van werkplekken binnen de 1,5 meter samenleving.
Onze sensoren geven naast inzicht in kantoorbezetting ook inzicht in de hoeveelheid verse lucht. Niet via een sensor aan het plafond of wand, maar gewoon op uw werkplek. Hierdoor wordt de kans op Covid-19 en andere besmettingen geminimaliseerd.

  • Standaard CO2, temperatuur, luchtvochtigheid
  • Schaalbaar
  • Nederlandse hosting
  • Plug & Play
  • Via uw eigen Wifi netwerk
  • Installatie zonder overlast
  • 100% tevreden gebruikers

Onze slimme sensoren geven u naast helder inzicht ook advies over welke maatregelen u zelf kunt nemen om het binnenklimaat te verbeteren (via een handige app).ENERGIE makelaar

 

Wij begeleiden u in uw energieprijs en zorgen dat u nooit teveel betaalt aan energie.

Door partnership met energieleveranciers beschikken we over inzichten van de goedkoopste energieprijzen.

Hierdoor zijn we in staat om u de beste contracten aan te bieden en ont-zorgen we u met de administratieve rompslomp die hier vaak mee gepaard gaat.

Besparen begint bij slim aankopen van energie.