OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

Advies en projectbegeleiding

Door het bos de bomen zien

Dat is wat we in begeleiding doen

 

Door de overaanbod in duurzaamheid en Eco zullen we op maat werken waar de echte behoefte zit.

 

We zijn flexibel in ons aanbod en volgen nauw gelet de evolutie op van de laatste technologie in duurzaamheid en gezondheid.

 

Schouwingen vooraf zijn vooraf zeer cruciaal om te kunnen inschatten hoe we jullie verder kunnen begeleiden.

 

Zo doen we voor onze plaatsing van Zonnepanelen en Laadstations steeds vooraf een schouwing.

 


Alles-in-één energie- managementsysteem

 

Smappee Infinity biedt een totaaloplossing voor spanningsmeting en dynamische load balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface. Nieuwe submeting mogelijkheden stellen de Infinity-modules en de gateway in staat om meer gegevens te verzamelen, waardoor de kosten voor (multi)familie- en bedrijfssystemen worden verlaagd. 

 


Bruikbare energie-inzichten

 

DoSafe biedt haar gebruikers real-time en historische energiegegevens in een gebruiksvriendelijke app en een professioneel dashboard. Bekijk je productie van zonne-energie en het verbruik van elektriciteit, gas en water en ontdek hoe zelfvoorzienend je bent. Krijg uitgebreide overzichten per dag/week/maand/jaar, in valuta of in kleurrijke grafieken, en ontdek hoe je presteert in vergelijking met gelijkaardige huishoudens. Noem maar op en je vindt de gegevens die je wil binnen handbereik. Sterker nog, met Automations kun je toestellen in je gebouw zelfs beheren en automatiseren om je energie efficiëntie te optimaliseren.

 


Gezonde binnenlucht

 

Wij maken uw omgeving (binnenklimaat) begrijpelijk.

Met ons platform hebt u altijd realtime inzicht via een app en webdashboard in alle parameters van het binnenklimaat: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof,  VOC’s, ozon en NOx.

Laagdrempelig en betrouwbaar. Zo werken we samen aan een gezonde omgeving. Zowel aan de omgeving thuis als aan de werkomgeving.

Gebruik van werkplekken binnen de 1,5 meter samenleving.
Onze sensoren geven naast inzicht in kantoorbezetting ook inzicht in de hoeveelheid verse lucht. Niet via een sensor aan het plafond of wand, maar gewoon op uw werkplek. Hierdoor wordt de kans op Covid-19 en andere besmettingen geminimaliseerd.

  • Standaard CO2, temperatuur, luchtvochtigheid
  • Schaalbaar
  • Nederlandse hosting
  • Plug & Play
  • Via uw eigen Wifi netwerk
  • Installatie zonder overlast
  • 100% tevreden gebruikers

Onze slimme sensoren geven u naast helder inzicht ook advies over welke maatregelen u zelf kunt nemen om het binnenklimaat te verbeteren (via een handige app).